Для “Артемсолі” шукають технократа-приватизатора

Лазарь Германович
вівторок, 02 Лютий 2016, 17:03
0

З 1 лютого 2016 року приймають заяви та документи на участь у конкурсному відборі керівника ДП “Артемсіль” – основного виробника солі в Україні.

Для відбору кандидатів у Міністерстві аграрної політики та продовольства працює на конкурсна комісія з представників рекрутингових і консалтингових компаній, зокрема: Alexander Hughes, ARTE Business Group, rabota.ua.  У міністерстві очікують пропозицій від  фахових і досвідчених кандидатів, технократів, які у своїй роботі керуватимуться виключно інтересами країни та підприємства.

Від майбутнього керівника ми очікуємо підтримки курсу приватизації держпідприємства.

Ірина Гнутова, начальник відділу кадрового забезпечення АПК Мінагрополітики

Це вже третій кадровий конкурс, оголошений на підприємстві. Ані дев’ять кандидатів у першому відборі у вересні 2015 року, ані 11 претендентів у повторному в листопаді не запропонували переконливих конкурсних пропозицій щодо стратегічного бачення та обґрунтованих перспектив розвитку підприємства, щоби конкурсна комісія змогла визначити переможця.

Цього разу для заохочення претендентів Мінагрополітики запропонувало збільшену заробітну плату – майже в 6,5 разу.

Заяви та документи на участь у конкурсному відборі прийматимуть до 3 березня 2016 року.

На долю “Артемсолі” припадає 94,6% від загального виробництва солі в країні. 2015 року держпідприємство виробило її 2019,6 тис. Понад 69% продукції експортується.

Керує держпідприємством колишній енергетик Володимир Доля.

Залишити коментар