Чотири держкомпанії отримають нових директорів

Лазарь Германович
понеділок, 22 Лютий 2016, 16:27
0

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України оголосило кадрові конкурси на посади керівників  ПАТ “Центренерго”, УДППЗ “Укрпошта”, ДП “Завод “Електроважмаш” та ДП “Укренерго”. Висококласним управлінцям, які пройдуть відбір, пропонують конкурентну заробітну плату на рівні компаній приватного сектору України.

Претенденти мусять мати успішний досвід роботи та бездоганну репутацію. Підтвердити останнє, щоправда, можна й на словах. Скажімо, представивши рекомендаційні листи чи інші документи на власний розсуд. Натомість довідки про відсутність судимості з кандидатів не вимагають. Приймання документів триватиме до 18:00 15 березня 2016 року (включно).

Конкурсний відбір проходитиме відповідно до нового порядку проведення конкурсного відбору керівників особливо важливих для економіки України підприємств. Згідно з новою редакцією постанови КМУ від 03.09.2008 № 777, відповідальність за проведення конкурсів на посади керівників усіх особливо важливих держпідприємств передано від міністерств до Мінекономрозвитку. Відбір проходитиме у два етапи. На першому етапі претендентів оцінюватиме комісія при комітеті з призначень, яка відбере від 2 до 5 фіналістів. На другому етапі комітет з призначень вибере з-поміж фіналістів найбільш кваліфікованого претендента і рекомендуватиме Кабінету Міністрів призначити його на посаду.

Як писали “Кадри”, про необхідність оголосити конкурси на призначення керівників державних компаній прем’єр-міністр Арсеній Яценюк заявив 18 лютого. Щоправда, серед згаданих підприємств значився ще й “Укрспирт”.

Залишити коментар